Det finns 5 st tvättstugor i föreningen samt en grovtvättstuga.

 Grovtvättstugan

Föreningen har en gemensam tvättstuga som vi kallar grovtvättstugan som är öppen för alla boenden där bokning sker elektroniskt med hjälp av din nyckelbricka. Denna nyckelbricka är även den som du använder för att komma in i tvättstugan och den fungerar endast när du har ett bokat tvättpass.

Förutom att tvätta vanligt så finns även möjlighet att tvätta lite grövre textilier som mattor och liknande i denna tvättstuga, därav har vi fiffigt nog valt att kalla den just Grovtvättstugan.

Bokning kan göras i entrén på grovtvättstugan på en digital panel alternativt kan du göra bokningen online på http://boka.solhjulet.se
De inloggningsuppgifter du behöver till bokningen finner du på din avgiftsavi.

Denna tvättstuga ligger även fritt från boende och är därmed öppen dygnet runt för att tvätta och tork.

 

Ordinarie tvättstugor


BokningstavlaI föreningen finns även 5 st "vanliga" tvättstugor utplacerade. Varje tvättstuga har sedan flera olika tvättrum som bokas separat med tvättmaskiner, torktumlare och centrifug till sig samt ett torkrum.Sedan finns det även "vikbord" samt mangel.

Du är välkommen till din närmsta tvättstuga för att se exakt vad som finns i just din tvättstuga då det kan variera lite mellan tvättstugorna.

Bokning sker via en bokningstavla med en cylinder du flyttar med hjälp av en tvättnyckel.

De tvättider som gäller är:
7:00 - 10:30
10:30 - 14:00
14:00 - 17:30
17:30 - 21:00

Du tillhör den tvättstuga som är närmast dig, är du osäker på vilken tvättstuga du tillhör så finns det i varje tvättstuga uppsatt en tavla med alla lägenhetsnummer som hör till den tvättstuga du besöker. Varje lägenhet har även en tvättcylinder med nyckel som är märkt med det lägenhetsnummer den tillhör.

 

Tvättstugorna i föreningen finns på följande platser:

Grovtvättstugan - Öppen för alla att boka på http://tvatt.solhjulet.se